Dagens Lunch
Priser
– Dagens Lunch inkl salladsbord och kaffe, 114 kr
– Lunchkuponger för Dagens Lunch, häfte med 10 st, 1090 kr
Dagens Lunch serveras mellan kl 09:00 och 14:00.
Efter kl 14:00 går det bra att köpa matlådor av den mat som, eventuellt, blivit över.
Vi tar bara 55 kr för en sådan låda. OBS, då ingår inte sallad och dryck.
Hjärtligt välkomna önskar Anderz med personal !
Vecka 20
Måndag
Köttbullar med stuvade makaroner (LF)
Mormors fiskgratäng med räkost, morot och purjolök (GF)
Vegetariska köttbullar med stuvade makaroner (LF)
Tisdag
Kycklinggryta med champinjon, vitlök & soltorkad tomat, ris (LF) (GF)
Kokt fisk med ägg- och persiljesås, kokt potatis (LF) (GF)
Vegetariskgryta med ris (LF) (GF)
Onsdag
Pasta med bacon- och vitlökssås (LF)
Bostonbiffar (nötfärs) med kokt potatis och louisannasås (GF) (LF)
Pasta med vegetarisksås (LF)
Torsdag
Kantinas sommarsoppa med pannkaka, hemkoktsylt och grädde (LF) (GF)
Panerad fisk med dansk remouladsås (LF) (GF)
Kantinas sommarsoppa med pannkaka, hemkoktsylt och grädde (LF) (GF)
Fredag
Kyckling med ratatouille och bearnaise, rostad potatis (GF) (LF)
Ört- och ramslöksbakad fläskkotlett med rostad vitlökssky (GF) (LF)
Vegetarian steak with ratatouille, bearnaise and roasted potatoes
LF= Laktosfritt alternativ finns GF= Glutenfritt alternativ finns
Week 20
Monday
Meatballs with stewed macaroni
Grandma's fish gratin with shrimp cheese, carrot and leek
Vegetarian meatballs with stewed macaroni
Tuesday
Chicken stew with mushrooms, garlic & sun-dried tomatoes, rice
Boiled fish with egg and parsley sauce, boiled potatoes
Vegetarian stew with rice
Wednesday
Pasta with bacon and garlic sauce
Boston steaks (ground beef) with boiled potatoes and Louisiana sauce
Pasta with vegetarian sauce
Thursday
Kantina's summer soup with pancake, homemade jam and cream
Breaded fish with Danish remoulade sauce
Kantina's summer soup with pancake, homemade jam and cream
Friday
Chicken with ratatouille and bearnaise, roasted potatoes
Herb and spring onion baked pork chop with roasted garlic sauce
Vegetarian steak with ratatouille, bearnaise and roasted potatoes